Voorwaarden

* Uw kat dient te zijn gevaccineerd. Zonder deze vaccinaties kunnen wij uw kat niet aannemen.
Kattenziekte: niet langer geleden dan 36 maanden en niet korter geleden dan 2 weken.
Niesziekte: niet langer geleden dan 10 maanden, niet korter geleden dan 2 weken.

* Het vacinatie-boekje moet altijd meegenomen worden! Als blijkt dat de inentingen toch niet in orde zijn, kunnen wij uw kat weigeren. In deze nemen wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze regels zijn er om de gezondheid en het welzijn van alle pensiongasten te waarborgen!

* Uw kat dient vlo en worm vrij te zijn. U kunt uw kat eenvoudig (zelf) preventief behandelen. Advies 2 tot 4x per jaar. Zorgt u er aub voor dat behandeling ook de tijd heeft aan te slaan. (2 weken voor opvang)

* U machtigt Kattenpension 'De Katten Camping' om in geval van ziekte of een redelijk vermoeden daarvan, de dierenarts te consulteren en indien nodig die maatregelen te nemen die in de gegeven omstandigheden de juiste lijken op kosten van de eigenaar. Uiteraard altijd in overleg met u of uw opgegeven noodpersoon.

* Hoewel met de grootst mogelijke toewijding voor uw dier wordt gezorgd kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor evt. verwonding, ziekte of overlijden van uw huisdier.

* Katers die dienen gecastreerd te zijn. Tot de leeftijd van 5 maanden is dat nog niet nodig. Poezen zijn gesteriliseerd of aan de pil. Wil je dit bewust (nog) niet. Dan kan dat altijd alleen in overleg.

* Het is prettig om voordat de kat in zijn reismand zit te hebben afgerekend.

Meenemen van eigen mandjes, kleedjes etc.
In verband met de hygiëne willen wij u vragen alleen een eigen dekentje/kleedje mee te nemen voor in hun eigen (nacht) verblijf. Voor een kat is het fijn omdat dit vertrouwd voor hem of haar is. Deze dient wel goed uit wasbaar te zijn.