WELKOM

Welkom op de website van Kattenpension "De Katten Camping"

Ons Kattenpension ligt in Melderslo op Camping de Merel. Een kleine groene camping. Waar in de grote boerenschuur een mooi kattenpension is gerealiseerd.
Het pension heeft 2 groepen en 1 ruime overdekte buiten-ren.  De ene kat vind een verandering minder spannend dan de andere.  De inrichting is dan ook zo ingedeeld dat een kat die uitdaging nodig heeft deze kan beleven. Maar de ander zoekt het liefst een rustig plekje op. In ons pension spelen wij hierop in door zoveel mogelijk naar de individuele behoefte te kijken. Voldoende spel mogelijkheden, maar ook zeker plekken waar de kat zich heerlijk terug kan trekken om te rusten. Op de achtergrond speelt een zacht muziekje voor de huiselijkheid. Zowel binnen als buiten (komt) er camera toezicht.
Mocht u zich afvragen of gasten met de katten mogen knuffelen of binnen kunnen lopen, dan is het antwoord een duidelijke 'nee'. Vanaf de camping kan er alleen vanaf afstand door een groot raam gekeken worden. Ik  denk dat dat wel erg leuk is. 

Mijn naam is Monique Lauterfeld. Op onze camping lopen onze 3 katten ons Floor, Lizze en Shira ons vrolijk achterna. Mijn dochter Lydia heeft de opleiding Helicon afgerond. Zij zal mij helpen waar en wanneer nodig. Uiteraard heb ik de benodigde studie volbracht met veel enthousiasme. 

Lieve Wietje Seelen hartelijk dank voor het delen van jou droom. Na veel mooie jaren sluit Wietje de deuren van haar kattenpension 't Rouweelseveld.

Onze deuren zijn geopend sinds 25 april 2023.

The making off: